Home

Contact

Trupa Coveband

Detalii Contact

Persoana contact: Mihaela Coveseanu. Telefon: 0723243880
Email: contact@coveband-events.ro


Locatia trupei Coveband este in Bucuresti si activam cu preponderenta in Bucuresti, Constanta, Pitesti, Valcea, Craiova, dar raspundem si la solicitari din alte zone ale tarii.

Coveband este o formatie de nunta cu Artisti talentati si consacrati, cu voci de exceptie si repertorii variate, instrumentisti profesionisti, dansatori, coregrafii si costumatii originale, aparatura si sonorizare de ultima generatie, toate aceste ingrediente creaza reteta unui show live antrenant si complet. Programul artistic acopera toata durata evenimentului, creand o atmosfera unica si relaxanta.

Datorita tinutei artistice impecabile, cat si a atmosferei  unice create de fiecare data, Cove Band a ajuns sa fie una dintre cele mai ravnite formatii de nunta pe piata evenimentelor de acest gen. Pentru nunti, botezuri, petreceri, aniversari si evenimente de neuitat, aveti nevoie de muzica de nunta oferita de Coveband!

Pentru oferte si colaborari (nunta, botez sau petrecere ) ne puteti contacta telefonic, prin e-mail sau folosind formularul de mai jos.

Nume:*
E-mail:*
Telefon:*
Data evenimentului*
Locatia evenimentului*
Comentariu*
Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal*
Verificare