Organizarea unui  eveniment, necesita pe langa suportul tehnic, imaginatie, inspiratie, devotament, esenta reusitei fiind pasiunea din munca depusa. Putin cate putin am reusit sa imbinam toate ”ingredientele” si am creat o echipa puternica, orientata spre servicii de calitate. Am avut privilegiul sa cunoastem si sa colaboram cu oameni deosebiti, carora le multumim pentru increderea acordata si pentru faptul ca pe parcursul evenimentelor derulate impreuna, am devenit prieteni. De la un eveniment la altul, ne-am imbogatit portofoliul si am dezvoltat parteneriate solide, bazate pe seriozitate si respect.

Cand iti doresti  muzica buna , veselie, antren, atmosfera dinamica… noi suntem aici pentru tine: iti oferim un grup de artisti , indragiti de publicul
din Romania – cunoscuti din diverse emisiuni (de la mai multe televiziuni,  de-a lungul timpului) – care fac inima petreceri  sa bata mai repede !

CoveBand  este o trupa care a insotit  marea distractie si emotia de neuitat in nenumarate evenimente private: nunti, botezuri, petreceri de firma/corporate party, aniversari, zile onomastice , zile de nastere, petreceri intre prieteni, etc.
Repertoriul extrem de variat muzica populara ,  de petrecere , muzica usoara internationala cover-uri , muzica romaneasca, si altele face ca succesul petrecrii  sa fie 100% garantat.
Calitatea muzicii este data in primul rand de valoarea incontestabila a instrumentistilor si solistilor vocali, absolventi ai liceelor de muzica din Bucuresti,cat si a Universitatii de muzica din Bucuresti, dar si de sonorizarile performante folosite in cadrul evenimentelor .
Folosim cele mai importante echipamente de scena : sonorizare profesionala dynacord, moving head-uri, lasere 3d, par led, schela, masina fum –masina fum greu cu gheata carbonica, lumini-arhitecturale ….etc.
Pentru ca muzica noastra sa sune profesional suntem insotiti de INSTRUMENTE/si ECHIPAMENTE  de ultima generatie, ce definesc o sonorizare foarte buna a petrecerii.
Echipa CoveBand activeaza cu preponderenta in: Bucuresti, Pitesti, Valcea, Craiova, Ploiesti, Constanta, Focsani, Galati, Braila, dar raspundem si la solicitari din alte orase ale Romaniei.

Daca vreti ca petrecerea sau nunta visata sa devina realitate, nu ezitati sa ne contactati !
“coveband – contact”

Sonorizarea :
Tot sunetul alcatuit din varful de gama de la Dynacord.
In saptamana dinaintea evenimentului, daca nu cunoastem locatia, impreuna cu mirii sau cu reprezentantul acestora ne deplasam la locatie pentru a stabili amplasarea formatiei/sonorizari / lumini-arhitecturale , culoarea acestora, precum si ultimele detalii.
Program virtuozitati instrumentisti
“Program Virtuozitate”
clapa, vioara, saxofon nai. Recomandam sa fie cantat in timpul servirii fripturii. Contine un colaj de melodii rusesti, grecesti, Rapsodia si Ciocarlia Romana.

Instrumentisti:
clapa, vioara, saxofon/clarinet – suflatorul vine cu ambele instrumente saxofon si clarinet. La muzica populara va folosi clarinetul, in rest saxofonul.
Dj profesionist
Oferta Pret DJ
Dj-ul intervine in momentul in care solistii fac pauze intre programe sau genuri muzicale(usoara – populara), evitand momentele neplacute de liniste. Doar este o petrecere, nu?
Dj-ul este de asemenea si  inginerul de sunet al evenimentului. El se ocupa de calitatea sunetului live, regleaza microfoanele solistilor sau ale instrumentistilor in timp ce acestia canta, astfel incat sunetul sa fie la un volum si la o claritate adecvata .
Dj-ul se conformeaza gusturilor muzicale ale dvs. Impreuna puteti stabili ce piese nu doriti la eveniment sau ce piese doriti in mod deosebit, si nu pot fi cantate live de solisti.
Dj-ul este si organizatorul momentelor “supriza“ ale evenimentului (dansatori, magicieni, ursitoare, etc.), el ocupandu-se de partea tehnica a pregatirii programului respectiv.
In pachetele ce au lumini  incluse, dj-ul se ocupa si de jocul de lumini.
Toate acestea vor fi discutate impreuna cu dj-ul, in saptamana dinaintea evenimentului
Puteti opta pentru varianta Dj+ programe de 40-45 de minute, sustinute de oricare dintre solistii de muzica usoara sau populara ,din pagina “Oferta Pret DJ“, evenimentul capatand o nota aparte printr-un spectacol diversificat.

Schela lumini
Pe aceasta sunt amplasate :luminile,moving head-uri, laserul, masina de baloane de sapun.

Masina fum
Este fumul acela asemanator cu cel din club, aceasta se foloseste la muzica usoara si in programele dj-ului.

Laser 3D

Spectacol cu proiectii geometrice in mediu de fum, ceata sau suspensie.
Tehnologia avansata ne permite sa facem spectacol cu efect volumetric sincronizat cu muzica si efecte sonore.
Crearea de show-uri se face cu software care combina proiectii video, pirotehnice si moving head-uri in timp real.
Tehnologia si software-ul avansat pe care le avem la dispozitie ne permit de a crea proiectii grafice 2D sau 3D sincronizate cu muzica si efecte sonore.

Masina baloane sapun
O vom folosi cu ponderatie cand se canta live muzica usoara si in cadrul interventiei Dj-ului .
Totodata vom comunica cu cei de la foto-video cand aceasta va fi folosita, iar pozele si filmarile efectuate printre acele balonase vor fi deosebite.

Panouri speciale Dj 
Panourile albe luminate pe care le-ati vazut in filmari si care mascheaza toata aparatura.

Moving head
Capetele miscatoare de pe schela de lumini care redau diferite forme luminoase in sala unde se desfasoara evenimentul.
Ele pot fi folosite si ca reflectoare la dansul mirilor, punand in valoare mai bine gheata carbonica.

Fum greu cu gheata carbonica
“Oferta Pret fum-greu-primul-dans”
La dansul mirilor, si la prezentarea tortului. Foarte bine reprezentat in Filmari si in sectiunea foto.
Intotdeauna ti-ai dorit ca atunci cand vei avea nunta, sa fie o nunta speciala, deosebita si sa ai o atmosfera ca in basme, unde primul vostru dans sa fie precum dansul pe nori, al unui print si al unei printese.
Cu acest dans se deschide petrecerea, asa ca este un moment important al nuntii.
Toti invitatii isi vor concentra atentia asupra ringului de dans, care va fi acoperit de un strat de Fum greu ca niste norisori, si unde veti dansa primul dans in calitate de mire si mireasa.
Acest moment al nuntii va fi filmat si fotografiat din toate unghiurile, asa ca veti avea placuta surpriza sa vedeti inregistrari video si fotografii rupte parca din cartile cu basme.
Toate acestea sunt acum posibile utilizand efecte speciale cu gheata carbonica .
Fumul greu nu se ridica pentru ca este mai greu decat aerul si ramane jos intre genunchi si glezne, nu miroase si nici nu pateaza.

Lumini arhitecturale
“Oferta Pret lumini-arhitecturale”
Pentru decorarea salonului – in numeroase nuante de culori reci sau calde in functie de arhitectura locatiei fac ca ambientul sa devina unul elegant si sofisticat, pana in cele mai mici detalii, fara a fi opulent.
Gheata carbonica pentru pahare
Oferta Fum greu
O poti folosi in paharele de sampanie, la primirea invitatiilor si astfel vei transforma paharele lor in mici vulcani spumosi si cu adevarat “explozibili”.