Lumini arhitecturale de interior. Prin folosirea de lumini arhitecturale sau de gobo uri de interior poti sublinia sau masca anumite detalii din sala sau poti schimba complet atmosfera unui eveniment.

Aceste lumini aduc nunta ta la viata, o imbraca, o completeaza iar impreuna cu florile, decoratiunile si locatia aleasa vor crea un spatiu de divertisment primitor si elegant. Secretul consta in tipul de iluminare, locul plasarii luminilor si scopul acestora in vederea consolidarii si impulsionarii aspectelor deja frumoase ale nuntii tale. Lumini arhitecturale arata foarte bine si în fotografii, transformand orice lucru ce pare a fi insignifiant intr-un detaliu extraordinar – ceea ce va face nunta ta evenimentul minunat ce merita sa fie.

Luminile arhitecturale sunt acele proiectoare speciale care dau culoare oricarei incaperi sau cladiri. Se pot folosi atat pentru interior cat si pentru exterior. Beneficiind de cea mai noua tehnologie in domeniu (LED RGB), proiectoarele pot fi programate sa lumineze intr-o singura culoare sau putem alege impreuna culorile pe care le doriti si intervalul de timp la care sa se schimbe.

Puteti alege din diverse nuante de culoarea pentru lumini arhitecturale nunta precum roz, mov, albastru, verde, rosu,  etc.

In functie de tipul de proiectoare folosit poti proiecta pe stalpi, pereti sau tavane orice culoare. Toate luminile sunt conectate centralizat la o comanda astfel incat cu un singur “click” poti schimba in culoarea dorita.

Se pot inchiria lumini ambientale si fara controller, iar pe aceste lumini decorative se seteaza inca de la inceputul evenimentului o culoare aleasa de dumneavoastra si aceasta va ramane setata pe toata durata evenimentului cu lumini nunta.
Pachet inchiriere  lumini Arhitecturale: 65 lei  /buc

lumini-arhitecturale 

 

 

In functie de tipul de proiectoare folosit poti proiecta pe stalpi, pereti sau tavane orice culoare. Toate luminile sunt conectate centralizat la o comanda astfel incat cu un singur “click” poti schimba in culoarea dorita.

 Pachet inchiriere  lumini Arhitecturale: 65 lei  /buc 
muzica de nunta, muzica de petrecere, banduri nunta, repertoriu nunta, nunti, botez, botezuri, muzica usoara, pret formatii nunta, muzica populara, formatie nunta, formatii nunta, formatie petrecere, formatii petreceri, formatii botez, formatie botezuri, muzica usoara,preturi formatii nunta, pret formatii, formatii nunta, bucuresti, formatie nunta, formatii nunta bucuresti, formatii nunta , formatii de nunta, formatii botez, muzica usoara, muzica populara, preturi, muzica botez, preturi formatii, formatii bucuresti, muzica usoara, trupe bucureşti, muzica de petrecere, petreceri private, muzica formatii, video formatii, formatii pentru petreceri, formatie botezuri, preturi formatii